Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Εμπειρία 30+ χρόνια στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης!

Με εμπειρία μεγαλύτερη από 30 χρόνια στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης, η Dream Build χτίζει το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας!

ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής, διαμόρφωσης και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και κατοικιών
Image

Ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής, διαμόρφωσης και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και κατοικιών που ανταποκρίνονται στο μοντέρνο τρόπο ζωής.

Το μέλλον είναι τα «πράσινα» κτίρια, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις δόμησης, με οικολογικά υλικά, εστιάζουμε σε κτίρια, φιλικά προς το περιβάλλον, με εξοικονόμηση ενέργειας.

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
Δημιουργική ομάδα σχεδιασμού
Μελέτη έργου
Μελέτη έργου
Εμπειρία & Τεχνογνωσία
Συντονισμός εργασιών
Συντονισμός εργασιών
Εξειδικευμένοι τεχνικοί
Εκτέλεση & επίβλεψη έργου
Εκτέλεση & επίβλεψη έργου
Προσοχή στη λεπτομέρεια

Βιοκλιματική, έξυπνη δόμηση

Οι κατασκευές ή οι ανακαινίσεις μας εστιάζουν στο βιοκλιματικό σχεδιασμό έτσι ώστε να εξασφαλίζεται, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ικανοποιητική θερμοκρασία (χειμώνα -καλοκαίρι) με ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση ενεργειακής κατανάλωσης και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Ειδικευόμαστε σε smart κατασκευές, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα των ιδιοκτητών. Σημείο αναφοράς μας η λειτουργικότητα και η αισθητική που αφήνουν ικανοποιημένο κάθε πελάτης μας.

Image
bioclimate
nikolaou contructions
Image

Το όνομά μας είναι εγγύηση στον χώρο

Έχοντας έμπειρο προσωπικό και καταρτισμένα συνεργεία για κάθε ειδικότητα (από την πιο μικρή εργασία έως τη συνολική κατασκευή) εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα και του πιο απαιτητικού έργου. Με συνεχή κατάρτιση μέσα από σεμινάρια το προσωπικό μας εξελίσσεται στις διεθνείς τάσεις, τις σύγχρονες μεθόδους, πρακτικές και υλικά κατασκευής.

Το όνομα της εταιρείας Νικολάου, στην κατασκευή και ανακαίνιση, είναι συνώνυμο με την ποιότητα, τη σωστή οργάνωση, την αξιοπιστία και την συνέπεια σε συνδυασμό με τις καλές τιμές. Το μεγάλο πελατολόγιό μας και οι εξαιρετικές του κριτικές αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσουμε τον χώρο των ονείρων σας!

Μη χάνετε χρόνο. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

dreambuild logo

Ονειρικές, προσεγμένες κατασκευές, χωρίς συμβιβασμούς

Παραδίδουμε κατασκευές που εμπνέουν, βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας!

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

Image